Alla inlägg under november 2010

Av Agnes - 14 november 2010 19:33

Jag vet inte vart tiden har försvunnit den här helgen men nu är det redan söndag kväll och jag har knappt hunnit med någonting. I fredags satt jag och pluggade med Sofie tills vi blev utslängada från biblioteket eftersom de stängde, det har aldrig hänt förut. Det värsta var att vi egentligen inte fick så himla mycket gjort men å andra sidan tror jag att jag lärde mig desto mer, Sofie är bra (men jobbig) att plugga med eftersom hon ifrågasätter allt vilket gör att man verkligen måste veta inte bara vad man gör utan varför man gör det.


Haha, jag känner att min meningsuppbyggnad bara blir allt sämre... Förra inlägget gick knappt att förstå och det här verkar bli snäppet värre, nästa kommer säkert inte ens gå att läsa.


Jag har inte sovit så mycket i helgen så just nu känns det som att mitt huvud är fyllt med någon form av gele-aktig gegga och jag funderar allvarligt på om det är för tidigt att gå och lägga sig redan klockan åtta, det är ju faktiskt efter bollibompa =P


Jag ska försöka att trappa ner lite med träningen, den här veckan var nog inte riktigt genomtänk... Fast jag har faktiskt inte tränat något sedan i torsdags och det där j*vla core-passet, förutom att vi var iväg och simmade igår och jag tog en promenad i eftermiddags men inget utav det gjorde ont så i jämförelse med resten av veckan räknas det inte som träning.


Nu är det bara sex dagar kvar till avenged sevenfold <3 så nedräkningen kan officiellt påbörjas.

Dagens låt:  Avenged Sevenfold – I Won't See You Tonight, Part 1

Om rubrikerna verkar konstiga den här veckan (alltså mer konstiga än vanligt) är det på grund av att de är hämtade från texten till respektive dags låt.

Av Agnes - 11 november 2010 16:57

Jag är så otroligt trött! Tror att den här veckans träning har börjat sätta sina spår och i kombination med att jag inte sovit så bra märks resultatet ännu tydligare.

I måndags lörde jag 1,5h konditionspass, tisdags pilatses, igår var det poweryoga och så idag blir det spinning plus core, jag kommer helt seriöst vara död! Jag har ingen aning om vad jag tänkte med egentligen när jag planerade veckan men jag kan lova att yogan gjorde riktigt ont! Efter att ha kört ett pilatespass mindre än tolv timmar innan kändes det fortfarande ganska bra i magen när man skulle köra yogans mer stretchande övningar...


Skolarbetet börjar komma igång det också nu så det börjar kännas som att jag har lite att göra igen. Vi hade vårt första ekonomiprojektmöte idag vilket gick förvånandsvärt smidigt, om vi har tur fortsätter det på samma sätt. Efteråt satte jag mig faktiskt och pluggade polymera! Jag erkänner att det inte var min idé och att jag aldrig hade gjort det om jag varit själv men nu flöt det på så bra att vi bestämde oss för att fortsätta imorgon eftermiddag, för en gångs skull kanske jag ska lyckas hålla jämna steg med kursen och inte spara allt till slutet.

Haha, vad är det jag säger? Självklart kommer jag skjuta upp allt till slutet, jag måste bara komma över den första plugga-fasen som brukar infalla en stund efter kursstart, då när man känner att man borde försöka göra allting i god tid. Sen efter några dagar brukar man inse hur mycket det är att göra och ge upp...

Av Agnes - 9 november 2010 17:34

Jag har egentligen inte tid att skriva nu men måste bara få göra ett litet glädjeskrivande (låter bättre om man säger glädjeskrik men det är lite svårt att göra över datórn..)


Jag klarade tentan!!! =)

Jag klarade tentan som jag verkligen inte hade en aning om vad det var jag skrev egentligen och där alla frågorna var helknäppa, den som jag hade räknat med att skriva om innan jul. Om det är svårt att första vad det står skyller jag på lätt förvirring pga förvirring/glädje.


Nu måste jag skynda mig att slänga på mig träningskläderna och gå iväg till dagens träningspass, pilates. Men med tanke på att det är -12grader ute är det bara bra om jag får springa hela vägen, då kanske jag inte hinner frysa ihjäl.

Av Agnes - 7 november 2010 20:46

Ett kort uppehåll i skrivandet igen men den här gången skyller jag allt på Elin =P

Känns inte så snällt att sätta sig och blogga när man har besök... Blir dock bara ett kort inlägg idag för jag är verkligen jättetrött och har en del saker jag borde göra innan jag går och lägger mig.


Helgen har varit jätterolig även om vi kanske inte gjort så mycket, men det är alltid kul med besök! Egentligen har vi mest nördat olika tv-program/serier, pratat och ätit så mycket onyttiga saker att jag allvarligt funderar på att inleda en rejäl bantningskur. Men oroa er inte sånt har aldrig varit, och kommer förhoppningsvis aldrig bli, min grej.  


Halloween var kanske inte världens bästa kväll men det var kul att klä ut sig och kul att se alla andras utklädnader. Våran förfest blev mest en "göra sig klar- fest" och drinkbalndandet blev ganska misslyckat, när jag tänker efter var faktiskt det mesta som hade med alkohol att göra den kvällen rätt misslyckat... Först våra egna drinkar som kunde varit bättre (tydligen har jag ingen framtid som bartender *snyft*), sen lurade Sofias kompis i oss någon shot med tabasco i (så jävla äckligt!) och sist men inte minst råkade vi ut för en bartender som inte riktigt visste vad han gjorde vilket resulterade i en ganska äcklig drink. Tur att vi inte var där för att supa oss fulla för jag tror inte att jag hade klarat av fler läskiga drycker den kvällen ;P


Det blev inte så mycket bilder tagna men Irmeli lovade att skicka över några senare så kanske lägger upp någon då, om jag står ut med att se mig själv på någon av dem. Just nu är det här den enda bilden jag har så ni kan i alla fall få en uppfattning om hur snygga vi var.   

Av Agnes - 4 november 2010 19:35

Testade poweryoga igår. Det värsta var att den började klockan sju på morgonen (vilket innebar att jag var tvungen att gå upp innan sex eftersom man inte ska äta precis innan ett träningspass..). Att man dessutom inledde och avslutade passet med andning/avslappnings-övningar gjorde inte saken bättre eftersom man hela tiden fick oroa sig för att somna... Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om själva passet, det var inte jättekul men inte tråkigt heller, hade dock väntat mig att det skulle vara lite jobbigare.


Resten av dagen ägnade vi åt lite shopping inför halloween, vilket nu när jag skriver det påminner mig om att jag fortfarande inte gjort klart min utklädnad... Det blir väl det och ännu mera städning som jag måste ägna kvällen på, visst blir ni avundsjuka? Jag skulle ha städat på förmiddagen idag men det började snöa så jag bestämde mig för att gå ut och ta en promenad vilket råkade bli en längre promenad in till stan och tillbaka eftersom jag behövde köpa en ny stekpanna. Det råkade bli lite annat också så nu är jag typ pank (nejdå, men jag har köpförbud fram till 20november och sthlm).


Elin kommer hit imorgon så det är bäst att jag sätter fart med städningen.. Jag skulle vilja hinna till gymmet lite snabbt innan jag åker och möter upp henne vid stationen vilket betyder att jag MÅSTE bli klar ikväll, jag fattar inte varför jag jämt måste skjuta upp allting...

Av Agnes - 1 november 2010 21:28

Jag lever!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva som vanligt men det beror inte på några fler olyckor eller liknande utan bara vanlig lathet. Tentaperioden är över men det känns inte så bra som jag trodde. Jag hade glömt det där med att man inte får reda på resultaten direkt utan får gå omkring och fundera på om man måste skriva om tentorna eller inte.


Det märktes att första tentaperioden för året var över i lördags. I min korridor började festandet straxt före fyra på eftermiddagen... Själv var jag helt otaggad på tentaröj så istälet körde vi skräckfilmsmaraton, eller det var i alla fall tanken. I själva verkad klarade vi av att kolla på en film innan vi gav upp, och det var inte ens en riktig skräckfilm utan bara scream. Resten av kvällen kollade vi på barnfimer för att få ner hjärtat till normal takt, jag är så glad att jag umgås med personer som är ungefär lika fega som mig.


Idag var det dags för en ny läsperiod och nya kurser, jippie. Tydligen ska jag läsa ekonomi och polymera material (kommer inte ihåg exakt vad den hette men  något liknande), ännu mera jippie! Ekonomin verkar skittråkig, milt sagt. Jag var uttråkad efter ungefär två minuter så jag vet inte hur jag ska överleva resten av läsperioden...Men den andra kursen verkar faktiskt ganska intressant, lite konstruktionsaktig så den kommer nog bli jobbig men förhoppningsvis kul. Sen verkar läraren vi ska ha nu i början väldigt bra, trots att han körde större delen av föreläsningen på engelska så gjorde han det lätt att hänga med.


Nu börjar det bli dags för mig att sova, missade några timmars sömn inatt och att träna gjorde inte saken bättre... Jag var så korkad imorse, jag trodde att jag hade ställt om alla klockor med just den som jag hade missat var självklart den jag kollade på när jag vaknade. Istället för att få min välbehövda sovmorgon gick jag upp mer än en timma för tidigt eftersom jag inte tyckte det var någon idée att somna om när det bara var en halvtimme kvar tills väckarklockan skulle ringa...


Idag testade vi zumba vilket visade sig vara ännu värre än afrodans, ännu mera skaka på rumpan och nästan omöjligt att hänga med.

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Skapa flashcards