Alla inlägg under oktober 2012

Av Agnes - 23 oktober 2012 08:43

Blev inget inlägg igår eftersom jag jobbade i café och kom hem alldeles för sent. Folk verkar ha insett att det börjar närma sig tentor och sitter kvar extra länge i skolan och dricker kaffe för vi hade ovanligt mycket att göra och blev aldrig klara med städningen.


Nu blir det lite sjukjornal igen =P
Armen är mycket bättre, igår slutade det att göra ont även om jag fortfarande inte kunde röra den ordentligt eller räta ut den ens om jag hjälpte till med andra armen. Idag känns det ännu bättre så fast jag lovade Sofia att kolla upp den idag börjar det kännas onödigt... Visst, jag kan fortfarande inte ha den helt rak men nästan och även om många rörelser bli ryckiga och känns konstiga så kan jag röra armen numera utan att det gör ont. Eftersom svullnaden är nästan helt borta nu borde det alltså ha varit nån dum nerv som var i kläm och om jag väntar ett par dagar till så är det helt bra =)

Idag blir det massa pluggande hoppas jag för det börjar närma sig mer och mer de där läskiga tentorna. Håller en tumme för Ida som skriver sin första riktiga tenta idag klockan två, lycka till!  

Av Agnes - 21 oktober 2012 21:20

Jag vet inte om jag skulle säga att min arm är bra direkt men den är förhållandevis mycket bättre än igår! Idag når jag faktiskt upp till tangenbordet även om jag inte kan förflytta handen så att jag har någon nytta av den kan jag åtminstone nå vissa tangenter. Armbågen är fortfarande svullen och jag kan inte räta ut armen men det gör inte längre ont konstant utan nu kommer det endast stötvis om jag gör fel rörelser. Vissa har kallat mig handikappad men jag gillar inte riktigt den benämningen utan jag är bara lätt rörelseförhindrad, stor skillnad! Kan döremot säga att det har varit bra att ha sällskap i helgen för vissa saker hade jag min envishet till trots väldigt svårt att göra. Att öppna förpackningar tillexempel är mer eller mindre omöjligt med en hand, bara så att ni vet. Nu är jag själv igen så får se hur jag klarar mig, i värsta fall får jag väl följa mammas förslag och be grannarna om hjälp ;P

Imorgon har jag bestämt att armen ska vara helt bra igen så nu ska jag ta en lugn kväll och tagga för en vecka full med plugg.

Av Agnes - 20 oktober 2012 14:43

Det där med att jag inte skadat mig så mycket på sista tiden, jag tar tillbaka det. Sitter och skriver det här med en hand (vilket är mkt svårare än jag trodde så det här får bli ett ganska kort inlägg) eftersom jag knappt kan röra min vänstra arm och därför inte når upp till tangentbordet med den. Som titeln antyder så ramlade jag med cykeln igen, dumma löv och personer som gör att man måste bromssvänga just i de löven. Jag ramlade mitt på universitetsområdet men tyckte att jag klarat mig ganska bra med ett uppskrapat knä och lite småsår ändå. Däremot så var jag väldigt darrig, framförallt i vänsterarmen som jag började förlora rörelseförmågan i mer och mer. Några timmar senare kunde jag inte räta på armen och än mindre böja den åt något annat håll än in mot kroppen. Idag har armbågen svullnat upp och är nästan ännu känsligare... Att få på mig en tröja tog flera minuter och när jag skulle knyta skorna höll jag nästan på att ge upp, jag hatar att vara tillfälligt rörelseförhindrad! Alla småsaker som man i vanliga fall bara gör tar nu en evighet och gör ont så jag hoppas att det har släppt till imorgon.

En positiv sak är dock att jag inte ens känner av att jag har ett uppskrapat knä, det gör inte det minsta ont längre!

Så vad jag vill ha sagt med det här inlägget? Tyck lite synd om mig tack =) Det är säkert inget allvarligt och kommer gå över snart så ni behöver inte oroa er. Är det inte bättre på måndag kommer jag kolla upp det men just nu behöver jag bara tycka lite synd om mig själv och beklaga mig lite, sry.

Av Agnes - 18 oktober 2012 20:07

Fortsätter i Moas spår....


Humöret är inte på topp! Första tentorna närmar sig --> plugghögen växer och växer --> energin tar slut ---> ångesten kommer.... 


Känner att jag blir mer och mer osocial ju närmare tentorna jag kommer (mamma tycker om mig jättemycket när jag pluggar). Men som en viss vis person (Moa) någon gång sade - det blir bättre!


Längtar sjukt till nästa fredag - när både tentorna är gjorda (och klarade!!). 


Har alla fall klarat av lite idag så nu ska jag trösta mig själv med lite tvtittande och choklad!


Godnatt!


Ps. Har fått tips om bääääästa pluggkäket ever! - brownie i kopp! Tar typ 5 min att göra och är sviiingott! Ds


Pps. Jag kommer att bli tjock....Dds


Ppps. Måste börja träna... Har inte kommit igång med fäktningen här i Uppsala än men jag tänkte gå dit när tentorna (+tentaröjet) är avklarade =) Ddds



Av Agnes - 17 oktober 2012 21:05

Idag är jag på dålig humör.

Först råkade jag sova för länge eftersom jag inte ställde någon väckarklocka, sen upptäckte jag att en serie jag sett fram emot att kolla på inte visades den här veckan (kan tilläggas att det var min motivation för att ta mig upp överhuvudtaget så det var faktiskt värre än det låter). Brände min lunch och passade även på att ta bort några fingeravtryck. Pluggandet gick åt h-vete och skrivaren vägrade skriva ut mina papper av okänd anledning. Sen var det dags för bakning på STUK där jag först lyckades skära mig på en bordskniv (okej, jag erkänner att det var en dum idé att använda en bordskniv för att skära citroner) och sen skar upp nagelbandet på en låda. Till råga på allt regnade det när jag gick hem så nu är jag trött, blöt och kall.

Men! Det var bara en dag och imorgon kommer bli bättre! =)

Av Agnes - 16 oktober 2012 20:18

Och jag är ikapp Ida! Det som börjat luta mer och mer mot utklassning har nu visat sig bli ett jämnt race, väntar mer spänning på upplösningen ;P


Redovisningen idag gick okej och det är skönt att vara av det. Nu är det bara tentorna kvar och sen nästan en vecka ledigt, undra vad jag ska hitta på då... =)

Idag har det snöat hela dagen och även om det är mest slask så är det bara att inse, vintern är på väg. Snart försvinner solen och minusgraderna kommer krypande, det är ju faktiskt redan oktober.

Av Agnes - 15 oktober 2012 19:24

Och här har ni förklaringen till att jag skjuter upp allt, på något sätt hinner jag ändå klart i sista sekunden. Ibland önskar jag nästan att jag inte skulle göra det bara för att lära mig själv en läxa och kanske äntligen börja göra saker i tid... Nu kanske jag säger något för tidigt för jag vet ju faktiskt inte om jag ens får godkänt men en rapport blev det. Imorgon är det redovisning så håll gärna en tumme =)

Av Agnes - 14 oktober 2012 16:22

Igår var det RED, kort sagt en helt vanlig kväll på STUK förutom några röda lampor som hade lanserats som något helt nytt och annorlunda, lätt falsk marknadsföring. Precis samma dåliga musik som det alltid är och egentligen inget särskilt men det var länge sen jag var ute på STUK så kanske mitt minne som spökar bara. Vad lärde jag mig under kvällen? Jag kan inte dansa foxtrot, speciellt inte till house-musik! När man inte vill att folk ska försöka ragga på en är det precis det som händer, varför kan de inte göra det när man faktiskt är intreserad...? Ännu ett fall av murphys lag kanske. Jag är lite bättre på att bugga (men det säger egentligen mer om hur otroligt dålig jag är på foxtrot) fast så fort någon försöker blanda in lite mer komplicerade snurrar är jag ändå helt borta. Min starkaste sida när det gäller dans är dock töntdansen där jag fortfarande anser mig obesegrad =) Och slutligen, bara för att man råkar vara på lite hoppigt humör, fast musiken suger, så tror folk att man är aspackad och berättar det för alla runt omkring. Sammanfattning, det var kanske inte världens bästa kväll men det var inte världens sämsta heller.

Dagen har ägnats åt att stirra på en datorskärm, känner mig så produktiv! Jag har fortfarande en dag på mig att skriva klart den *** uppsatsen så jag får verkligen hoppas att jag klarar av att arbeta under press för nu är det upp till bevis! Ikväll bli det dock en paus och filmkväll så att jag får stirra på en annan skärm en stund =)

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards