Alla inlägg under november 2012

Av Agnes - 21 november 2012 20:04

Vet inte om jag har någonting att skriva om idag, känns som det har varit världens mest händelselösa dag. Har bokat biobiljetter tills på fredag när vi ska leka fjortisar och gå och kolla på den nya twilight-filmen (lägg gärna till ett högt fjortisskrik efter den meningen) och varit på möte om forskningsprojektet. Ser ut som att det blir en ny inriktning utan besök till gruvor =( Däremot är ett besök till Kiruna och LKAB inplanerat där vi förhoppningsvis ska smälta in bland operatörer och ägna en dag åt att hänga i ett kontrollrum. Fråga mig inte hur det är tänkt att vi ska lyckas smälta in men tydligen är det viktigt för projektet... Jag borde kanske börja snusa, lära mig att säga "sjooo" och skaffa en keps, eller är det bara elaka fördommar?


Dagens höjdpunkt: Lyckades lösa ett dataproblem helt själv, kanske inte den snyggaste lösningen men med tanke på att det tog några timmar att komma på det är jag ganska nöjd ändå. Det jobbiga är att man inte ens behövde lösa den biten på grund av bristande information men när envisheten väl börjat är det inte lätt att ge upp.


Dagens lågpunkt: Inga gruvor.

Av Agnes - 20 november 2012 23:01

Blev inget inlägg igår eftersom Sofia ringde och jag prioriterade att gå hem till henne och kolla på "the notebook" istället. Ni missade ändå inte särskilt mycket, det har än så länge varit en väldigt händelselös vecka... Jag fick ge upp träningen efter bara en kvart då det satte sig på halsen direkt, dumma hals! Tänkte att jag för en gångs skull skulle vara smart och försöka undvika att bli sjuk. Och så gårdagens stora lågpunkt, jag fick tillbaka min tenta. Verkar som att Ida tagit över alla smartgener i familjen ;P


Dagens höjdpunkt: Fick återigen känna mig smart på dagens datalaboration, jag blir alltid lika förvånad när någon ber mig om hjälp med något som har med datorer att göra... Det plus att jag nu är klar med uppgifterna och jag faktiskt förstod vad jag gjorde gör att jag känner mig alldels för stolt.


Dagens lågpunkt: Totaldäckade i min säng när jag kom hem efter lunch, där försvann 1 timme bara poff och har gjort mig extra seg restan av dagen. Visst blev det några timmar för lite sömn inatt på grund av töntig kärleksfilm men jag trodde att jag kunde hantera det lite bättre än så här... Nu är jag alldeles för pigg för att gå och lägga mig men fullt medveten om att klockan är över 11 och därför helt omotiverad att göra  något nyttigt, tror jag får leta fram nån bra bok att spendera några timmar med.


Corroded - I am the God

Av Agnes - 18 november 2012 18:45

Dagens höjdpunkt: Fick ett kuvert på posten i torsdags som jag sparade tills idag. Tack farmor och farfar för gratulationen på namsdagen =) Och ett litet extra tack till Agnes även om hon ringde väldigt tidigt imorse och jag var ganska nyvaket förvirrad just då.


Dagens lågpunkt: Det regnar. Det har varit en sån där allmänt grå dag som man egentligen vill tillbringa i sängen med en bra bok men som jag istället fick spendera i skolan för att inleda några av alla denna veckas arbeten, jippie. Nu är jag åtminstone klar och ska snart gå hem till Sofia för att gråta ut mina sorger till "jag saknar dig", ska bara packa ner ett paket näsdukar och tvätta bort mascaran först.


Mindre än en vecka kvar till Corroded nu och jag har påbörjat nedräkning så tänkte dela med mig av dagens låt som verkligen fastnat på min hjärna. Måste vara första gången någonsin som jag faktiskt längtar till en kväll på STUK... Lyssna och njut =)

Av Agnes - 17 november 2012 16:49

Och nu dagens inlägg. Med lite Ida-style väljer jag att publicera två inlägg med väldigt kort intervall =P


Blev väckt halv sex imorse av ett sms och när jag äntligen lyckats somna om fick jag ett nytt sms  vid halv nio och då kändes det lika bra att gå upp. Det betyder att jag har fått alldeles för lite sömn inatt med tanke på att jag gick och la mig strax före fyra. Däremot får jag skylla mig själv för väckningssms och vissa saker är värt att bli väckt för. Dagen har jag mest ägnat åt att vara trött, konstatera att Sofia är korkad och vara lite mer trött men snart blir det filmkväll hos Amanda =)


Dagens höjdpunkt: Mitt dåliga humör håller äntligen på att avta! Även om jag är stressad över massa skolsarbete och misstänker en kuggad tenta börjar saker kännas okej igen.


Dagens lågpunkt: Börjar få ont i halsen. Hoppas verkligen att det går över snabbt för just nu har jag inte tid att bli sjuk.

Av Agnes - 17 november 2012 16:39

Blev lite för sent att blogga igår när jag kom hem så publicerar gårdagens inlägg idag isället.


Caféfesten var kul men tyvärr kom det inte särskilt mycket folk, jag lyckades däremot vinna en biljardmatch =D Min armbåge bestämde sig för att krångla extra mycket så fick avstå från megatwister men var ganska kul bara att se alla andra ligga och kräla på golvet. Sen fick jag sällskap av Irmeli hem igår när vi tröttnat på STUK hyfsat tidigt och bestämde oss för att dricka te och prata skit istället, en bra avslutning på kvällen =)


Dagens höjdpunkt: Måste ändå säga konserten med Björn Rosenström. Även om jag inte är ett fan av musiken och ägnade merparten av tiden åt att stå och bråka med Marcus så var det ändå bra stämning och det är kul när det händer något annorlunda.


Dagens lågpunkt: Har fått sjukt mycket att göra till nästa vecka på grund av en lärare utan framförhållning. Den här gången är det faktiskt inte jag som skjutit upp saker utan vi fick alla uppgifter på en och samma gång så nu har jag en deadline på måndag, en på tisdag, tre på onsdag och ytterligare en till nästa söndag, gissa om det kommer bli en rolig vecka?

Av Agnes - 16 november 2012 06:58

"Följande resultat har registrerats i UPPDOK för IDA ERIKSSON

Kurs: 1MA010 Baskurs i matematik Course: 1MA010 Basic Course in Mathematics

Prov: 4000 Tentamen Examination: 4000 Examination

Betyg/Grade: 5 Datum/Date: 2012-10-26 Högskolepoäng/Credits: 5.0 Skrivningspoäng/Examination result: 35"

För er som inte orkar läsa - jag har fått tillbaka min första tenta (i matte) och jag har fått min första 5:a!!! :-D

Nu väntar jag bara på den andra tentan.... :-\

Ida
Av Agnes - 15 november 2012 23:34

Jäkla helvetesdag!!

Började 8, som vanligt. Satt och sov igenom första föreläsningen, som vanligt. Sen var det dags för sju timmar labb, som vanligt...!

Det var bland det värsta jag har gjort!!!!

Allt började vi bra - vi blandade grejer, mätte och kokade och titrerade och hade oss på alla möjliga sätt och vis - gick riktigt bra faktiskt! Men sen....

Helt plötsligt började allt och skita sig... Och sen blev det bara mer och mer.... Och till slut var jag inne i en ond cirkel av förtvivlan, övertrötthet och dum jäkla kemi..!

Klockan17. 30 gav vi upp och lämnade ångestrummet - och då var vi ändå långt ifrån klara.....!
(ni kanske kan gissa vad dagens bajs är?!)

Som tur var blev det lite belöning efter det- jag och fem tjejer till var på bio (såg nya twiligt) - några cheesy vampyr-kärleksscener och en hel massa godis senare så var alla på mycket bättre humör! ^^

Ida
Av Agnes - 15 november 2012 22:40

Dagens höjdpunkt: Har köpt biljett till corroded som kommer till STUK och spelar om drygt en vecka =D


Köpte även biljett till Björn Rosenström som spelar imorgon men kan inte säga att jag längtar lika mycket efter att se honom. Däremot ska vi ha caféfest imorgon och då tyckte jag att jag lika gärna kunde hänga med ut, det är ju ändå livemusik och någonting säger mig att texterna passar publiken som kommer att bestå av fulla lappfejdare. För er som inte hänger i universitetsvärdens datakretsar kan jag berätta att lappfejden är en tävling med lag från olika universitet som mer eller mindre går ut på att leka massa lekar involverarande alkohol (duger den förklaringen Sofia? =P). 


Dagens lågpunkt: Hela min vänsterarm verkar ha fuckat ur, nu är det inte bara armbågen som krånglar längre utan även min överarm protesterar. Jag misstänker att det beror på att jag inte kan använda armen ordentligt på grund av armbågen och därför belastar andra muskler på ett sätt jag inte brukar göra och fortfarande har en förmåga att placera armen i vissa ställningar även om jag numera kan röra armen mer eller mindre hur som helst. Hur som helst är det väldigt irriterande att var och varannan dag vakna upp med nya onda muskler bara på grund en liten ynklig muskelblödning.

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards