Alla inlägg under november 2012

Av Agnes - 9 november 2012 20:53

Och btw Ida, fusk eller ej, jag är om dig igen ;P

Av Agnes - 9 november 2012 20:34

Inte riktigt lika stolt idag efter att ha suttit hela förmiddagen i datorsalen utan att egentligen komma på någonting, lätt frustrerande. Får se om jag orkar ge det nåt mer försök i helgen eller om jag väntar till nästa labb och ber om hjälp, med tanke på min lilla envisa hjärna lutar det åt det första alternativet, jag vill klara av att lösa det själv!


Kom på en sak som jag nog glömt att nämna här, annars får ni stå ut med en upprepning, vi har snö! Hyfsat mycket snö till och med (okej, bara några centimeter men definitift  vitt!). Satsar på slalom nästa helg =) Tyvärr såg jag nyss vädret och det verkar som att det ska regna imorgon men vädergubbarna kanske har fel.


Dagens höjdpunkt: Jag har lite svårt att välja så idag får det bli två.

1. Samtal från Agnes/mamma, det är alltid lika kul när någon ringer =) Hoppas ankan(?) blev ätbar.

2. Lunch med Amanda där vi fick agera försökskaniner på Raw food. De ska lansera ny mat nästa vecka och kocken hade precis testat receptet så vi fick vara de första att testa i utbyte mot att vi lekte kritiker efteråt.


Dagens lågpunkt: Jag har faktiskt ingen lågpunkt idag. Det har varit en ganska händelselös dag så det skulle väl isåfall vara huvudvärken som fortfarande inte gett sig (det kanske inte var världens bästa idé att köra ett hyfsat hårt konditionspass innan blodgivning...).

Av Agnes - 8 november 2012 19:12

Dagens höjdpunkt: Kände mig faktiskt ganska smart på datorlabben idag när läraren använde min modell som jämförelse/facit och flera grupper bad mig istället för läraren om hjälp. Woho! Nu återstår bara resten av kursen...


Dagens lågpunkt: Ett dum huvudvärk som gjorde en 5timmar lång laboration framför en dator intressant. Jag vet inte om jag druckit för lite kanske för jag har haft den där irriterande känslan hela dagen men förhoppningsvis är det borta imorgon.


Nu har jag en mjuk pepparkaka i ugnen (jag älskar verkligen att ha en egen ugn!) och en film som bara väntar på att jag ska kolla på den så kommer bli en lugn kväll. Imorgon blir det tillbaka till datorsalen.

Av Agnes - 7 november 2012 21:42

Bara jag som tycker att det börjar likna fusk att dela upp ett inlägg i typ sju stycken och puplicera med bara nån minuts mellanrum...? Men om det är så Ida vill ta över ledningen så är det väl upp till henne. Just nu har jag faktiskt inte jättestor rätt att klaga, även jag har varit dålig på att uppdatera några dagar nu.

En ny läsperiod har startat men kan inte säga att det känns som det. Än så länge har jag haft en halv föreläsning på hela veckan plus ett möte som varade cirka 10minuter, känner mig produktiv. Dessutom finns det inget jag kan göra i kurserna än så det blev en liten extra semester, räknar dock med att det drar igång ordentligt till nästa vecka.


Tänkte faktiskt sno en idé från skellefteå och införa dagen höjd- och lågpunkt. Det kanske kan hjälpa mig att komma ihåg att skriva lite oftare. Så: Dagen höjdpunkt måste nog vara mina crepes som faktiskt blev jättegoda! Jag fick offra min handled för pannkakorna (blev en väldigt fin brännblåsa, se simpssonsplåster på bilden nedan) men det var det faktiskt värt. Lågpunkten: att få en stor jävla nål intryckt i armvecket och se hur blodet rann ner i en påse. Jag upptäckte att jag inte alls gillade den känslan och sköterskan fick påminna mig om att andas och täcka över nålen med en kompress vilket fick mig att känna mig lätt töntig. Jag trodde inte att jag var så rädd för varken nålar eller blod även om jag föredrar att ha det förstnämda utanför min kropp och det sistnämda inom den. Aja, nu är det fyra månader innan jag behöver utsätta mig för samma sak igen.


Sitter och kollar ner på min högerarm nu och känner mig lätt patetisk. Från armvecket och ner har jag ett stort förband, ett stor plåster på handleden och ett litet plåster på långfingret. Det är väldigt mycket plåster för att vara mig! Dessutom är jag numera rörelseförhindrad i både höger och vänster armbåge så som sagt, jag känner mig lätt patetisk. Tröstar mig själv med en kopp varm choklad och tycker lite synd om mig själv. Fördelen med höger arm är däremot att jag får ta bort förbandet om nån timme och då borde jag kunna röra armen igen så snart får jag väl räknas som så normal jag nu kan bli igen =)

 

Av Agnes - 6 november 2012 23:52

Hej hej!!

Har kört på stenhårt med inlägg nu! För att få dem i fin, kronologisk ordning - var vänlig bläddra ner några snurr!!

Puss och kram chokladbanan!

Ida
Av Agnes - 6 november 2012 23:50

Idag har jag varit iväg till fäktningen!!

Var osäker på om jag skulle dit, gick i skolan till 17 och behövde egentligen plugga... Men sen insåg jag att så kommer det alltid vara så jag bestämde mig för att köra alla fall!

Var frifäktning så man kunde fäkta på bara. Kändes lite konstigt men det gick bättre än jag trodde! Min rygg är dock helt körd nu, benen är mosiga och har ett stooor skavsår/blåmärke över hela låret... - skönt att vara tillbaka!

Ida
Av Agnes - 6 november 2012 23:44

Börjar känna att det räcker med inlägg snart.... :-)

Hade första kemilabben igår... Det var segt.... Har räknat ut att totalt ska vi labba i 49 timmar....! Det är väldigt mycket i skolan nu... Går i princip 8-17 varje dag och sen lite plugg utöver det...

Studentlivet är hårt.... Tur att det finns choklad! ^^

Ida
Av Agnes - 6 november 2012 23:44

Börjar känna att det räcker med inlägg snart.... :-)

Hade första kemilabben igår... Det var segt.... Har räknat ut att totalt ska vi labba i 49 timmar....! Det är väldigt mycket i skolan nu... Går i princip 8-17 varje dag och sen lite plugg utöver det...

Studentlivet är hårt.... Tur att det finns choklad! ^^

Ida

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards