Alla inlägg under december 2012

Av Agnes - 9 december 2012 22:12

Kan man få en överdos av clementiner...??

Köpte ett helt nät på ica! Och nu har jag tappat räkningen på hur många jag har ätit....

Sjukt gott! ^^

Ida
Av Agnes - 9 december 2012 21:10

Jag älskar snön. 


Gick ut i morse och möttes av en riktig fantasivärld - allt var täckt av snö och frost och solen sken och gjorde så att allt glittrade sönder! 

Istället för att springa runt och rulla i snön (vilket jag var sjukt sugen på att göra) så gav jag mig i väg - på cykel - till geocentrum för mattepluggpluggplugg med Camilla (klasskompis). Favorit i repris från igår, som bestod av samma sak. Kom på att det är bara drygt en vecka kvar till tenta och jag har inte räknat något sedan duggan (som jag klarade btw! det var på håret, men godkänd!) så det börjar kanske vara dags... 


Back till snön! Det har varit sjukt snökaos här nu flera dagar! Gav upp cyklingen (eftersom jag inte ville typ dö) och gick över till buss istället. Nu, efter otaliga förseningar, inställda bussar (som ledde till en väääldigt lång promenad hem i snöstorm) och långa väntetider har jag insett mitt misstag och går återigen tillbaka till min, inte så säkra men alla fall relativt snabba, cykel!


Juste! Förklaring till den fina ko-bilden!! 

Jag var ju i Karlstad förra helgen, hälsade på hemma hos Jocke och kollade när Färjestad krossade Modo! Allafall så hittade han den här Sjukt Söta KO-MINIRÄKNAREN i sitt rum!!! Bästa jag har sett! Han tyckte att jag nog hade mer användning för den så nu får den bo hos mig! ^^ 

Av Agnes - 9 december 2012 20:03

Äntligen klar med morgondagens seminarieuppgift! Nu är jag trött, har ont i huvudet och vill bara gå och lägga mig... Egentligen borde jag förbereda en presentation också men jag har ju faktiskt imorgon förmiddag på mig och det är söndagkväll, det känns inte helt okej att sitta och plugga då. I allmänhet är jag på ganska dåligt humör idag så tror jag avslutar kvällen i sängen med en kopp te och ett par avsnitt av the mentalist.


Dagens höjdpunkt: Ett sms med texten "Du är en av de bästa tjejerna jag lärt känna. Kom ihåg det."

Små ord som värmde även om jag inte förtjänade dom för tillfället.


Dagens lågpunkt: En dum j*vla seminarieuppgift som förstört min söndag samt en förkylning som krävt iprenknaprande för att hålla min hjärna fungerande, jag har inte tid med det här!


Snart bara en vecka tills jag kommer hem, för tillfället längtar jag härifrån.

Av Agnes - 7 december 2012 22:37

Förlåt för dåligt skrivande, antar att jag tröttnade efter att ha skrivit så mycket ett tag... När jag sen tog ett par dagars paus var det svårt att komma in i rutin igen.


Den här veckan har jag ägnat åt att vara trött. Först var det helgen, och även om den var lugn så var jag inte ensam mer än ett par timmar så var ganska trött på måndagen. Sen på tisdagen åkte vi till Kiruna på studiebesök för att spana in ett kontrollrum till gruvan, elva timmars resande för ett fyra timmar långt studiebesök, plus en massa nya intryck och saker att försöka behålla i huvudet gjorde att jag var mer eller mindre död på onsdagen. Sen har jag stressat med hemuppgifter och labbar som ska in i början på nästa vecka och som jag kommer vara tvungen att ägna hela helgen åt och nu ikväll har jag jobbat i café.


Dagens höjdpunkt: Blev klara tidigt i café eftersom vi i stort sett inte hade något att göra förutom att öppna ölflaskor. Det betyder att jag får en lugn kväll att ägna åt att kolla ikapp på lite serier som jag missat i veckan och ladda upp inför en tidig morgon med plugg.


Dagens lågpunkt: Brände fingret på het ånga när jag lagade mat. Nu är det rött och skrynkligt och gör ont så fort det kommer i kontakt med hetta eller egentligen någonting överhuvudtaget. Bara för att jag inte hade gjort mig illa på länge...


Rörigt inlägg? Javisst!

Av Agnes - 3 december 2012 11:43

Äntligeeeeeen!!!!!

Ida
Av Agnes - 2 december 2012 23:44

Förklaring kommer senare.....

Av Agnes - 2 december 2012 09:23

Nedan följer en reccension av gårdagens konsert.


Timo Räisänen var skitbra igår! Väldigt lite folk och i allmänhet en väldigt tyst och stilla publik vilket inte riktigt hör ihop med musiken... Jag är van vid att stå och fightas med massa tjejer som skriker och försöker tränga sig fram med naglar och vassa armbågar men nu bara hamnade vi längst fram utan att varken köa eller försöka. Om publiken var tråkig kompenserade Timo och bandet med samma vanliga energi och spelglädje även om mellansnacken blev lite annorlunda när publiken var mer eller mindre helt tyst och han fick säga "här ska ni skrika och applådera" för att få nån respons. Det tog ett litet tag med sen var publiken lite mer närvarande, på norrlänningsvis, med bland annat ett  "sjoo" och enstaka kommentarer. Som ni förstår var det alltså väldigt lite folk men det gjorde å andra sidan konserten mer personlig. Jag gick in i musikläge som vanligt så även om alla runt omkring mig stod stilla kunde jag inte låta bli att hoppa runt och skrika med i musiken, är fortfarande alldeles hoppig. För att sammanfatta, det var en väldigt kul kväll! =D  Vägde utan problem upp för sveriges mindre lyckade skidskytteinsatser under dagen.


Förtom det har jag inte gjort så mycket i helgen... Idag väntar syjunta, kaffedrickande med datanördar och ett biobesök, ska bara se om jag kan klämma in lite pluggande först.

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Skapa flashcards