Alla inlägg under februari 2013

Seg

Av Agnes - 10 februari 2013 14:26

Var på Jokkmokks marknad igår, 25 grader kallt och ett gäng renar som gick omkring på området var kanske inte vad man förväntar sig av en marknad men annars var det mesta som vanligt. Mina inköp bestod av remmar och chokladbollar, lika nyttig som alltid! Kom hem med huvudvärk och frusna fingrar, är fortfarande väldigt seg men jag tänker inte bli sjuk.


Som ni märkt har jag varit väldigt dålig på att blogga ett tag nu, ska försöka bättra mig så inte Ida går om igen men det händer väldigt lite för tillfället. Försöker hitta några intressanta sommarjobb, tips mottages gärna, och har fullt upp med vårt projekt. På tisdag ska vi iväg till Skellefteå för att kolla in ett företag där som tillverkar industrihissar.


Veckans höjdpunkt måste annars vara att Ida och Agnes planerat in ett besök så om två veckor får jag sällskap =D

Av Agnes - 6 februari 2013 23:47

Är glad! 


En viss mamma har säkert redan skvallrat men ändå - JAG KLARADE MIN KEMITENTA!  Var riktigt nära att behöva komplettera dock (man var tvungen att klara alla delmål och jag var precis på poänggräsnen på ett av dem). Resten av tentan gick dock mycket bättre än förväntat - inräknat bonuspoäng från dugga och pluspoäng från laborationerna kommer jag totalt i kursen att få en 5:a! (känns för jäkla bra då jag var upprikitigt osäker på om jag ens skulle klara den...) 


Har bestämt mig för att vara 100% frisk nu! Lyckades plugga lite idag plus att jag testade att träna lite (bara hemma med lite yoga och styrka, men ändå). Resten av kvällen spenderades ute i köket (?!) med korridorsbefolkningen. Har flyttat in en hel del nytt folk vilket är kul. Vi lagade mat tillsammans (under styre av tysken Marc som låg halvt avsvimmad i soffan efter ett försök att skära av sig fingret), blev något kinesiskt/thailändskt grejs som faktiskt blev riktigt gott. Sen satt vi kvar och snackade och åt kakor bakade av amerikanskan Emelie (svenskifierade american cookies - tydligen är det fel på våra M&M:s) samt planerade för framtida korridorsfester... Riktigt trevligt var det! =)


Nu ska jag INTE sova! För att jag har sovmorgon till 15.15 och det tänker jag ta mig tusen utnyttja! 

Av Agnes - 4 februari 2013 23:22

Känner hur min karriär som galen miljöaktivist sakta men säkert börjar utforma sig... 


Den här veckan är det så kallad W-vecka. W, som mitt program kallas, fyller nämligen 20 år och därför är hela veckan fylld av blandade ekologiska, miljövänliga, kämpaandaveckande och allmänt gröna aktiviteter. Kom nyligen hem från kvällens bidrag - en dokumentärfilm om miljöförstöringen i Östersjön i samband med djurhållning - vilket i princip innebar 1 timme av bilder på bajs. Det var äckligt. Men samtidigt bra, på något twistat sätt. Imorgon fortsätter det med lunchföredrag - kan ärligt talat säga att jag inte har jättekoll på vad föredraget ska handla om (säkert något bra miljöigt) men jag är mer intresserad av den gratis lunch man bjuds på...!


Annars kommer den här veckan bli väldigt lungn. I princip har vi bara en föreläsning per dag vilket innebär långa, härliga sovmorgonar. Ska dock försöka utnyttja tiden till att ta ikapp alla fall lite plugg. Passa på att återhämta mig ordentligt också - somnade som en stock innan jag skulle iväg till bion så jag kanske inte är hundra procent frisk än... 


Blev mycket taggad på föregående inlägg också - the hives the hives the hives! 

Av Agnes - 4 februari 2013 20:17

Spenderade helgen i Skellefteå med att råka kalla hela Emils klass för nördar ( det bara slank ur min mun eftersom det var det första som poppade upp i mitt huvud när jag fick frågan om vad jag tyckte om klassen, som tur var tog de det som en komplimang) och blev "tvingad" till kramar... Ni vet ju hur roligt jag tycker det är med fester där jag inte känner några personer och för att inte tala om att krama folk jag inte ens vet namnet på men nu börjar jag låta lite väl martyrlik =P Det var rätt kul ändå och nån gång ibland kan jag faktiskt offra mig, det skadar ju inte att försöka vara trevlig ibland. På lördagen hade jag mer eller mindre träningsverk i käkarna av alla tvingade leenden, man tycker ju att min mun borde vara van eftersom alla brukar kommentera hur mycket jag ler men tydligen inte. Oj, nu klagade jag visst ännu mer... Som sagt, det var verkligen inte så farligt som jag får det att låta.


Är ordentligt avundsjuk på mamma och pappa som var och såg the Hives i lördags, nu måste ju jag också försöka se dem... Kollade nyss upp att de spelar i Uppsala i slutet av april så tänkte nog passa på att besöka en viss lillasyster den helgen, tyvärr svarade inte hon när jag försökte tala om det för henne men hon har egentligen inte så mycket att säga till om =)

Av Agnes - 2 februari 2013 23:19

Verkar som att min äckel-päckel-influensa-förkylning börjar släppa lite...! Hjälpte nog att jag spenderade hela dagen igår i sängen. Tvingade mig alla fall upp i morse, tog några tabletter så att jag skulle orka  göra någonting med dagen - blev lite tvättning. Sen belv det myskväll med Sofie, Hanna och Cornelia - åt tacos, kollade melodifestivalen, åt glass och spelade spel =)


Imorgon planerar jag att vara helt frisk så att jag förhoppningsvis kan plugga lite i alla fall. Sen kommer Jocke tillbaka till Uppsala så då ska han få gottgöra för att han åkte ifrån mig när jag var sjuk (choklad choklad choklad). 


Nu ska jag sova, förhoppningsvis blir det inga mer stördiga drömmar.... (enligt pappa kommer jag i så fall bli hämtad av män i vita rockar som tar på mig en mysig tröja som man inte kan röra armarna i - tack för den!) 

Av Agnes - 2 februari 2013 04:47

Klockan är snart 5 på morgonen och jag är klarvaken. 


Har precis haft den konstigaste (mar?)drömmen någonsin - inkluderade älgar som springer uppför berg medan moa och pappa diskuterar konstruktionen på bergrummet där de transporterar ut tegelstenar (stora rampen). 

Fortsätter med julpyntning av en liten buske (i regnet) hemma i vretstorp, för att sedan övergå till spökkaniner.

Men det värsta var ändå finalen - en galen tvättbjörn attackerar först min spökkanin och sedan börjar den jaga mig runt i trädgården! När jag skriker på hjälp säger pappa att jag ska döda den med min stavmixer!


Vaknade svettig och sjukt förrvirrad. Skyller på att jag har haft feber och grejer och nog fortfarande är lite sjuk (uppenbarligen alla fall i huvudet). 


Ska försöka somna om nu - som tur är lyckades jag hitta DUNDERKLUMPEN på spotify! 

Godnatt 

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Skapa flashcards