Alla inlägg under april 2013

Av Agnes - 8 april 2013 11:15

Lyckades boka biljetter! Efter mycket om och menm var inte helt lätt att komma in på sidan eftersom det tydligen är några till som vill se mathen... Den här gången fick vi nöja oss med ståplats men jag är nöjd med att överhuvudtaget fått tag på en biljett! Det blir hockey nästa torsdag, alltså den fjärde finalmatchen.

Av Agnes - 6 april 2013 14:45

Hockey var jättekul! I början var det lite stelt när Färjestad tog ledningen efter bara ett par minuter men andra perioden var desto roligare, jag och Sofia satt perfekt för att se Luleå trycka in två mål på rad och sen blev det mer fart på publiken. Nu är det bara att hoppas på att Luleå kan vinna dagens match om lite drygt en timme och sen blir det final mellan Luleå och Skellefteå =) Kan vara så att jag bara måste gå på en av finalmatcherna då...


En annan lite överaskande nyhet, jag ser verkligen fram emot en kurs den här läsperioden, en kurs med min absoluta "favoritlärare". Jag tyckte att kursen lät kul när jag läste kursplanen för ett halvår sen men fick sen reda på vem som var läraren och var lite mer tveksam till att läsa den men betsämde mig för att ändå gå på introduktionen och eventuellt hoppa av kursen senare. Upplägget är färändrat för den här läsperioden så ska inte leta upp företag och göra småprojekt (vilket är jätteskönt för de där småprojekten blir ändå aldrig som man hade tänkt sig och företagskontakt betyder i princip alltid att allt blir försenat...), istället ska allt hållas internt plus att vi ska få en chans att testa våra resultat i verkligheten. Dessutom ingår det väldigt mycket ergonomi och jag läser kursen med maskinare som hittils inte ens hört ordet så gissa vem som får känna sig smart =) Och ännu bättre: projektet vi ska göra går ut på att leka med skolans trampbilar, igen =D Och sen programera robotar att göra jobbet åt oss. Märks det att jag är lite glad för tillfället? Så mycket bättre än logistik! (Det här säger jag nu, innan kursen har börjat... Om några veckor låter det kanske annorlunda men det verkar fakNu ska jagtiskt som att läraren har förbättras även om vi fortfarqande inte fått något schema för läsperioden.)


Nu sitter jag med värkande fötter (kan ha varit så att jag fortsatte träna fast jag hade ont, nog en korkad idé...) och överväger om jag ska ta tag i disken innan hockeymatchen börjar eller om jag ska vara lat. Tror faktiskt det blir disk, hockey och sen en lång kvällspromenad eftersom jag kommer missa det fina vädret nu under eftermiddagen.

Av Agnes - 4 april 2013 00:13

Så, även om det tagit väldigt lång tid för mig att sätta mig framför datorn och skriva har ni kanske fattat att jag är tillbaka i Luleå. Det var en jätterolig vecka helt isolerad från skolan med massa skidåkning och superbra väder! Nu är det tillbaka till verkligheten och skolan som har dragit igång igen, känns faktiskt skönt att ha något att göra.


Idag passade vi på att göra ett mini-tentatöj med liten förfest och sen gå och lyssna på trubadurerna. Det var en trevlig kväll tills en dum kommentar förstörde mitt humör ganska rejält på STUK (plus att jag var trött redan innan, skidresor har en tendens att vrida om min dygnsrytm så att jag vill sova runt 10 på kvällen). Det hjälpte inte direkt att trubadurerna spelade väldigt lugn musik så det blev ändå en tidig kväll för mig, och ja, jag är medveten om att jag låter "bitter" som Emil skulle säga. Nu är det bara att ladda om och vakna på toppenhumör för imorgon ska jag och Sofia gå på hockey =D Bäst att du sätter på dig dansskorna Ida för imorgon kommer Luleå att vinna!

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Skapa flashcards