Alla inlägg under september 2013

Av Agnes - 13 september 2013 17:06

Inga filmvisningarpå taket här men ska snart iväg till Veronika för att kolla på Les Miserables för jag inte vilken gång i ordningen nu.. men så går det när man upptäcker att en kompis missat en utav de bästa filmerna som släpts på länge! Tycker dock lite synd om alla andra som ska kolla på filmen eftersom jag numera kan varje ord i låtarna utantill och inte kan lova att jag kan hålla mig från att sjunga med.


Jag jobbade café igår och vet ni, jag kunde ändå resa mig upp ur sängen idag =D Jag ser det som ett stort framsteg med tanke på hur min kropp protesterade förra gången... Mitt vänsta pekfinger är något tjockare än övriga fingrar för tillfället men det var det redan innan jag började jobba och idag har faktiskt svullnaden gett sig lite. Förhoppningsvis får jag svar på proverna i början på nästa vecka så att någon smart läkare kan komma på en lösning så att mina fingrar slipper se ut som att jag gått upp ca. 100kg.


Idag såg jag pappas drömleksak på universitetet. Det var några killar som hade en ganska stor radiostyrd traktor, lite drygt i knähöjd. Traktorn hade dessutom ett munstycke eller vad man ska kalla det som såg ut ungefär som redskapet längst fram på en skördetröska. Vi pratar alltså om en radiostyrd traktorskördetröska och som om inte det vore nog, de använde denna för att åka omkrig och klippa gräset. Kanske något att fundera på istället för en självgående gräsklippare? Egentligen borde jag kanske bara gått fram och frågat om priset istället för att skriva om det här för jag tvivlar på att jag kommr hitta en bättre födelsedagspresent =P


Just det! Innan jag glömmer... Om en vecka är det städfest med tema "anything but clothes". Om någon har förslag på en utklädnad som inte tar alldeles för många timmar att få ihop är jag tacksam för förslag =) Enda regeln är att man inte blir insläpt om man kommer naken.

Av Agnes - 11 september 2013 21:54

Sitter just nu på taket till ett av grannhusen -och kollar på film!

Det är nog närmare 200 pers som klämmer ihop sig här i soffor/stolar eller på marken. Ovanför har vi en stjärnklar himmel och på en projektorduk visas en konstig dansk film.... fattar ingenting av handlingen men det är fett mysigt ändå!

Ida
Av Agnes - 10 september 2013 12:34

Jag hade tänkt att jag skulle hinna skriva ett litet inlägg i fredags men tiden bara försvann... Jag skyller på att jag läser tre kurser och dessutom skulle hinna packa och baka en tårta! Så nu blir det isället ett smått förvirrat inlägg när jag ska försöka sammanfatta vad som hänt de senaste dagarna.


I helgen var jag och hälsade på Emil i Skellefteå ftersom han fyllde år i lördags. Vi kollde på en dålig film (skrattretande dålig), var på en tråkig fest (enligt mig men det kan bero på att jag inte är så mycket för det där med festande...) och tog det ganska lugnt. Tårtan som jag bakade blev ganska smaklös och tråkig men väldigt fin när man skar upp den med perfekta lager av blåbärs- och vit chokladmousse.


Ingen utav er har väl missat allt brandsnack som varit, jag tog ju själv upp det lite kort... I torsdags fick man reda på att de två mindre bränderna var anlagda och antagligen av samma person. Folk är nog lite på helspänn för igårkväll fick brankår, polis och ambulans rycka ut efersom någon känt röklukt, det visade sig dock att det bara var några som grillade som tur var!


Jag har köpt en hatt =) Busschaffören från Skellefteå och hans medarbetare tyckte att den var "tjusig" och jag har lite svårt att bestämma mig för om de var ironiska eller bara väldigt gammaldags...

Av Agnes - 10 september 2013 07:26

ÖÖöööh det är tidigt.........


Tydligen har vi bara en enda sovmorgon den här perioden (fram till tentorna) - och den var igår... Så från och med nu kommer jag börja klockan 8 varje dag och gå till 17 (nästan varje dag).... Förhoppningsvis betyder det att man inte kommer behöva plugga så mycket utöver, men det kan man väl bara drömma om. 


Än så länge känns kurserna dock bra (efter att ha gått en dag heeh). Eftersom jag pluggade en del innan jag drog till kreta så är jag tydligen i fas i två av tre kurser. Den tredje var tydligen en flummig kurs som ingen fattade något av så där har jag inte missat så mycket där heller! Dock tror jag att det kan vara en ganska rolig kurs - analytisk miljökemi heter den. Det ska bli kul att börja läsa lite mer kurser som är mer direkt kopplade till programmet! Något ännu roligare är att vi ska få åka på en exkursion i den kursen också! Nästa måndag ska jag och 11 klasskompisar hoppa på en båt i Stockholm, iklädda regnkläder och gummistövlar, och sen åka runt och kolla på gyttja (om jag har fattat det rätt) SUPERKUL! :D 


Annars så var jag och fäktades lite igår! Kändes riktigt kul faktiskt (har saknat det över sommaren) dock lyckades jag sträcka någon jäkla utfallsmuskel.... men men jag hoppas att jag hinner med lite mer fäktning den här terminen fast jag tror att det kommer bli svårt, med tanke på mitt schema, men jag ska försöka alla fall! Blev också ombedd att leda träningspass två gånger i veckan för en yngre grupp men där fick jag säga stopp - det vore ganska kul men skulle inte funka tidsmässigt... Ska dock kanske hjälpa till ibland ändå vid behov! 


Nu ska jag dra till skolan! GOdnatt 

Av Agnes - 8 september 2013 10:02

Nu är jag hemma igen! Eller rättare sagt, jag kom hem inatt... gårdagen var riktigt jäkla seg måste jag säga. För det första - det regnade! På kreta! Tydligen var det första gången på 5 månader. Så vi spenderade i princip hela dagen med att hänga i hotellobbyn (eftersom vi var tvungna att checka ut 12 och bussen inte gick förrän 18). Det. Var. Segt. Och inte blev det bättre när vi kom till flygplatsen. .. började med en helt jäkla enorm kö för att checka in, sen en annnan för att lämna in väskan och till sist en tredje för att gå igenom säkerhetskontrollen... fy fan vilken tid det tog... hann i alla fall
in på taxfreen för att köpa massa choklad för överblivna euro samt den äckligast macka jag någonsin ätit...
Och det var så jag och jocke firade vår ettårsdag!

Känns ganska skönt att vara hemma nu faktiskt, mer taggad på ny termin! Ska dra in till skolan och plugga lite om en stund för att ta igen det jag har missat...

Ida
Av Agnes - 5 september 2013 08:42

Hej!!!

Internet här suger... i rummet funkar det inte alls men nu sitter jag i lobbyn så jag hoppas att det ska gå!

Vi har det sjukt bra alla fall! Badar, solar, solar, badar, äter, äter och badar mer! Vädret är superhärligt (dock lite vääl varmt för min smak) och vi har hittat en jättebra strand! Spenderar mesta dels av dagarna vid havet, käkar lunch på en av de många restaurangerna som ligger precis vid/i havet och sen mer bad!

Eftersom jag lyckades dra på mig en jäkla förkylning precis innan vi åkte (som nu börjar gå över till jocke) så har vi inte orkat göra så mycket annat (men jag är extreeemt nöjd med att bara få slappa järnet). Igår tog vi en promenad uppför ett berg till en liten by, mysigt och fin utsikt men väldigt varmt...! Ikväll tänkte vi försöka ta oss in till chania och checka in huvudstaden!

Men först bada!

Kramar

Ida
Av Agnes - 3 september 2013 22:20

Jag fick en 5a i min dumma robotkurs!! =D och råkar veta att jag är den enda som lyckades lösa den sista individuella uppgiften som jag klagade ganska mycket på innan sommaren. Egoboost=check!


Kom nyss hem från mitt första cafépass efter sommaren och är helt slut i fötterna, undrar hur jag ska överleva sju till... Det hände inte så mycket under passat förutom att ytterligare ett studenthus började brinna (tror inte jag nämnde det men i lördags natt brann ett höghus med 65 lägenhet mer eller mindre ner, idag var det som tur var en mindre brand i en tvättstuga där de flesta lägenheterna klarade sig utan skador) och vi fick helt plötsligt en beställning på hundra baugetter som skulle vara klara inom 20 minuter. Lite lätt stressigt men vi hann! Eller ja, vi kunde inte göra hundra eftersom vi inte hade så mycket bröd men vi hann göra lite drygt 80 stycken =)


Sen blev jag liknad med Jessica Rabbit av en kund. Jag vet inte vad det är med att fok vill försöka jämföra mig med olika kändisar men det här är inte första gången... De jag kan komma ihåg just nu är Drew Barrymore och trummisen i White Stripes, någon som ser några likheter?

     

Av Agnes - 2 september 2013 19:00

Första dagen på en ny läsperiod och jag kan redan säga att det här kommer bli en jobbig höst... Jag hade bara en introföreälsning idag men den läraren lyckades skrämma upp mig ganska ordentligt ändå, den kursen kommer att ta tid! Det är labbar, inlämningsuppgifter och ett projekt plus den självklara tentan och jag kommer nog klaga ganska mycket här (ungefär halva kursen är jag intresserad av att läsa, resten innehåller bara statistik...). Dessutom kommer jag läsa logistik (ännu mera räkning) och användarbrhet (projekt). Plus alla cafépass som jag just nu inte förstår hur jag ska hinna eller orka med... Men saker har en tendens att lösa sig =) och det är ju faktist min sista termin innan ex-jobb så det är väl lika bra att plugga som en galning nu så att jag tröttnar på det innan det är dags att börja jobba!

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards