Senaste inläggen

Av Agnes - 8 december 2014 16:17

Sitter och funderar på om  jag ska vattna min blomma... fast då kommer jag säkert dränka den istället.... ååååh den kommer aldrig att överleva :(


Idag har jag varit ute på SLU hela dagen (långt att cykla, kall om benen). Det har varit en  ganska lugn och skön dag. Vi hade bara en föreläsning innan lunch och sen har vi suttit hela eftermiddagen med en dataövning där vi har kollat på lite olika typer av flöden i mark och andra spännande grejer - lite konstigt men ganska bra ändå! Ikväll ska jag åka och fäkta lite! Jag lyckades inte ta mig dit någonting förra veckan så nu är det dags. Sen blir det nog en sväng ner på stan efter träningen för att kolla på musikhjälpen som drar igång här i Uppsala ikväll! 


Imorgon kommer bli en köttig dag... Jag har skola ute på SLU 8-12 där vi ska göra någon jäkla räkneövning (som jag säkert inte kommer fatta ett skrutt av) och sen ska jag åka direkt därifrån till jobb! Ska jobba mellan 12.30-23 ute på Bauhaus med deras inventering. De tar in massa studenter varje år under deras inventeringsdagar så jag tänkte passa på att tjäna lite cash! Men det kommer nog bli drygt... och tråkigt... och kallt (vissa grejer är utomhus).... men men pengarpengarpengar....! Lyckades dra med min kompis Sofie på det också så då kan vi vara miserabla tillsammans! 

Av Agnes - 7 december 2014 19:40

Hej!


Nu var det länge sen jag skrev igen... Det har inte hänt så mycket spännande på senast tiden, jag har mest varit upptagen med skola, tränat och lite sådana grejer. Den här helgen har jag pluggat, både idag och igår. Första tentan är om drygt en vecka så det börjar vara lite hetsigt. Jag har också passat på att julstäda lite och plocka fram lite pynt! 


 

Min gran mådde inte så bra av att ha varit intryckt längst in i min garderob i nästan ett år... Sne och platt var den med efter mycket pillande så fick jag hyfsad fason på den!


 

Jag köpte en blomma igår också! En glittrig julros (kan det bli bättre?!). Nu ska jag bara försöka hålla den levande i två veckor.... Alla tips är välkomna!


 

Så här blev det! Ljuset är lite konstigt på bilden men i verkligheten är det faktiskt riktigt mysigt!  


Av Agnes - 20 november 2014 21:48

Spenderat en förmiddag på Sundeby sjukhus. Tydligen var det dags för mig att ha ett teambesök, vilket jag undvikit i ett år eftersom jag inte tyckte det kändes nödvändigt (jag hade rätt). Att träffa sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och sjuksköterska, vardera besök skulle vara en timme, har inte känts särskilt lockande. Trots att jag tackat nej till teambesök varje gång någon frågat blev jag alltså inbokad på en tid och tänkte att det var väl lika bra att få det avklarat, om inte annat för att slippa få frågan om och om igen. Sagt och gjort, idag var det dags.


Jag tänker inte tråka ut er med en lång beskrivning av vad som hände, det räcker att säga att det inte gav mycket. Jag fick massa beröm för att jag inte röker, har bra värden, hittat hjälpmedel som fungerar (skosulor) och tränar blev även kallad en "solskenshistoria" vid flera tillfällen. Nu är jag trött på att säga orden "ja", "bra" och "tack", har nog fått en lätt överdos av dem.

Av Agnes - 17 november 2014 23:10

Fortfarande plusgrader, på gränsen till riktig slask. Trött i armarna efter ett pass på gymmet, och ännu mer trött på att trängas med alla människor. Jag tycker att det verkar lite för tidigt för folk att skaffat nyårslöfte och gymkort, så gär mång kan inte ha orkat hålla igång hela året. Tröstat mig med morotskaka i sällskap med Irmeli, Sofia och Emil (som läser kurser här för tillfället).

Av Agnes - 16 november 2014 21:46

Idag var en slö dag. Plusgrader bådar inte gott för den snön lilla mängden snö som finns kvar, speciellt inte med tanke på att det fortfarande är plusgrader och klockan närmar sig tio. Jag har ägnat dagen åt att baka en morotskaka och kollat på snyftfilmer så nu har jag en lätt ömmande näsa och lite svullna ögon. Jag borde ha lärt mig att jag inte klarar den typen av filmer vid det här laget. Nu ska jag lägga mig och läsa "En världsomsegling under havet" innan det är dags att förbereda sig för en ny vecka.

Av Agnes - 15 november 2014 17:40

Mamma sa att jag borde blogga och att det räcker med korta inlägg, jag tvivlar men ger det ett försök.


Vi har fått lite ny snö igen men det är inte kallt. Isen har ändå lyckats lägga sig och några mindre fega personer har vågat sig ut på den (själv väntar jag tills plogbilen kör runt där ute, då borde det hålla för mig också). Hålet utanför mitt hus har äntligen försvunnit, får se vad nästa projekt blir. Ikväll väntar film med Irmeli, så mycket bättre får jag spara tills imorgon.

Av Agnes - 14 november 2014 17:49

Den här dagen gick precis från allmänt seg och tråkigt till jättebra!!


Fick tillbaka tentan som jag skrev för några veckor sen, som jag kände mig ganska arg och osäker på, men jag klarade den, med lite marginal till och med (det blev en 4:a tillslut). Blev under dagen också klar med ett projekt samt en labbrapport som båda ska vara inne i början av nästa vecka, och som jag räknat med att sitta med under helgen, vilket nu gör att jag kan få vara lite ledig! Vilket är tur då Amanda kommer till mig ikväll och stannar till på söndag, vilket ska bli sjukt mysigt. Så imorgon blir det en liten tur på stan för oss och sen maskeradbals-släpp på kvällen (alltså typ klubb, fast lite finare kläder + en mask - Kul!).

Av Agnes - 10 november 2014 21:01

Blev omnämnd i tidningen! Känner mig stor och viktig. Eller något


http://www.unt.se/sport/jokinen-bytte-klass-vann-anda-3454514.aspx

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Senaste kommentarerna

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se