Alla inlägg den 2 april 2012

Av Agnes - 2 april 2012 18:39

Jag är tillbaka. Det är egentligen ett par veckor sen nu som jag kom tillbaka till Luleå men som vanligt har jag hunnit glömma bort att den här bloggen existerade och därav har det varit dåligt med uppdateringar. Tentaperioden är förbi och avslutades med ännu ett tentaröj som inte blev riktigt så lugnt som jag hade planerat... Men vi hade kul ändå och nu är alla spår av permanentpenna borttvättade från mina armar =)


Den nya läsperioden har inte haft nån lugn start direkt och redan imorgon har vi första deltentan i kemi. För mig som inte är så förtjust i kemi och inte kommer ihåg ett dugg från gymnasiet kommer det här bli en kul läsperiod! Speciellt eftersom vi även läser en mattekurs som bygger på tidigare kurser som jag tyvärr förträngt, jag hade hoppats att jag var av med alla derivator och integraler vid det här laget.


Jag kommer inte att åka hem över påsk vilket känns lite tråkigt. Det var så få dagar som jag hade ledigt och jag misstänker att jag kommer ha massa pluggande att ta ikapp så får vänta till sommaren med nästa hemresa, å andra sidan är det inte särskilt lång tid kvar.


Tror inte jag har några roliga historier att berätta. Inga konstiga skador eller mystiska blåmärken (förutom ett på mitt knä som jag inte har en aning om hur det kom dit men misstänker att det var ett gammalt blåmärke som kom tillbaka) eller andra klantiga incidenter. Det har faktiskt varit misstänkt få klantrelaterade händelser, antingen håller jag kanske på att växa ifrån den (hoppas, hoppas) eller så sparar jag ihop ett lager inför något stort...

   

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards