Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Agnes - 22 januari 2013 16:22

Jag har äntligen fått opponentrapporten! Och tydligen ska opponering vara inlämnat på torsdag.. Värt att tillägga är även att imorgon är en schemafri dag egentligen på grund av en företagsmässa. Läraren behöver alltså fem dagar på sig att skicka ut fyra mail men vi får en dag på oss att läsa igenom och kommentera en hyfsat ordentlig rapport? Rättvist! Men jag ska egentligen inte klaga, jag hann läsa igenom och rätta rapporten på två timmar (det är otroligt vilket skillnad det är på rapportkvalitet, nu förstår jag varför alla säger att ingenjörer är så dåliga på att skriva) så nu är det bara att jämföra kommentarer och skriva ihop intryck med tjejen jag gjorde projektet med.


Som sagt startade kurserna igår och jag ska läsa en STOR projektkurs med ett skarpt projekt. Förhoppningsvis får jag det jag ville ha och då innebär det att se över produktionen hos ett företag som funderar på att byta till mycket mindre lokaler för att se om det är möjligt eller om de kommer att vara tvugna att bygga ut. Förstår om det inte låter jätteintressant för er men jag tycker det ska bli kul! Speciellt som företagen tydligen arbetat med studenter tidigare och verkligen ser fram emot att få hjälp så det vi kommer fram till är antagligen något som kommer att användas. Det andra projektet handlar om att implementera Lean production på ett företag vilket också är intressant men för tillfället är jag ganska trött på begreppet Lean (från en viss uppsats om Taylorismen).


Är inne i en småskadeperiod just nu... Rev upp handen på min vinterjacka och brände handen vid brödbak, idag lyckades jag även slå huvudet i mitt köksbord. Skulle bara plocka upp en penna som jag tappat och var lite sådär lagom trött eftersom jag blivit väckt några gånger inatt (tack Ida och Emil...) när jag fick ett sms som jag inte alls var beredd på. Jag hoppade högt och eftersom jag satt under ett bord, vilket jag naturligtvis glömt bort, så tog det stopp... Vissa stunder skulle en hjälm inomhus inte skada.

Presentation

Författare

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards